Termeni si conditii 2017-01-16T00:06:02+00:00

TERMENI SI CONDITII

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile de utilizare a website-ului www.spectrumclinique.ro inainte de vizitarea acestui website. Prin accesarea website-ului www.spectrumclinique.ro acceptati (implicit si neconditionat) in intregime Termenii si conditiile de utilizare.

Spectrum Clinique SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. Eventualele modificari si/sau completari urmeaza a fi afisate pe site-ul www.spectrumclinique.ro, urmand a intra în vigoare imediat dupa momentul afisarii.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul website-ului www.spectrumclinique.ro este protejat de prevederile legale care reglementeaza dreptul de autor precum si drepturile conexe dreptului de autor. Toate materialele, incluzand toate imaginile, ilustratiile, articolele, textele, grafica, design-ul, clipuri audio/ video etc., continute in acest website sunt proprietatea Spectrum Clinique SRL si sunt protejate de legile referitoare la dreptul de proprietate intelectuala, precum si toate marcile si logo-urile proprietatea Spectrum Clinique SRL sau a detinatorilor licentelor.

Este interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest website, indiferent de forma pe care acestea o imbraca, de catre orice persoana, fara acordul scris al Spectrum Clinique SRL.

Utilizatorii pot folosi continutul website-ului doar pentru uz personal, non-comercial, sau in scopuri de informare sau educare a cititorilor, obligatoriu cu mentionarea sursei.

In cazul in care se doreste folosirea lor in scopuri comerciale, va rugam sa trimiteti o solicitare pe adresa de email contact@spectrumclinique.ro.

PRELUAREA INFORMATIILOR IN SCOPURI EDUCATIVE SI DE INFORMARE

Educarea si informarea oamenilor in ceea ce priveste afectiunile oftalmologice reprezinta unele dintre cele mai importante obiective ale Spectrum Clinique. Astfel, televiziunile, posturile radio, blogurile, publicatiile tiparite si online pot prelua informatii de pe acest website, in scopuri de informare si educare, respectand urmatoarele conditii:

Mentionarea sursei:

  • „Spectrum Clinique – Clinica de chirurgie oftalmologica” si/ sau numele medicului, in cazul in care informatia este preluata dintr-un articol scris de un medic al clinicii noastre;
  • In cazul in care, din motive de publicitate, nu este posibila mentionarea clinicii, ramane obligativitatea mentionarii numelui medicului;
  • Apreciem daca publicatiile online si blogurile adauga, la sursa, si link catre website-ul nostru, www.spectrumclinique.ro

Tipuri de informatii si modul in care pot fi folosite:

  • Orice informatie (text sau fotografie) medicala sau despre clinica poate fi preluata, cu exceptia parerilor pacientilor/ vizitatorilor. Pentru preluarea acestor informatii, va rugam sa trimiteti o solicitare la contact@spectrumclinique.ro;
  • Informatiile preluate pot fi folosite in citate sau parafrazate, atat timp cat este mentionata sursa;
  • Publicatiile online si blogurile pot prelua informatii fara parafrazare, dar este obligatoriu sa fie folosite doar sub forma de citat si incadrate ca atare, cu mentionarea sursei, in limita a 500 de caractere (semne). In cazul in care textele sunt parafrazate, ramane numai obligativitatea mentionarii sursei;
  • Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie la adresa contact@spectrumclinique.ro

Utilizatorii acestui website pot impartasi pe retelele sociale informatiile de pe acest site, nu si informatiile/parerile altor utilizatori, atat timp cat folosesc link catre site si numai in scopuri personale sau de informare si educare.

Persoanele fizice sau publicatiile scrise si online, blogurile, televiziunile sau radiourile care utilizeaza sau preiau informatii (texte si poze) de pe acest site si care nu respecta cerintele specifice prezentate in acest document vor fi sanctionate potrivit legislatiei in vigoare. Este absolut interzisa preluarea si folosirea informatiilor in scop ilegal, periculos, malitios, calomnios, obscen, pornografic sau vulgar, defaimator, rasist, xenofob sau care lezeaza sub orice forma clinica, pacientii, partenerii sai sau orice alte persoane – aceste cazuri vor fi sanctionate conform legilor in vigoare.

Spectrum Clinique SRL nu isi asuma raspunderea pentru aceste cazuri, neputand fi considerata raspunzatoare pentru actiunile unor terte parti.

LIMITAREA RASPUNDERII

Utilizatorul foloseste website-ul pe riscul propriu. SPECTRUM CLINIQUE SRL nu acorda nici un fel de garantie pentru utilizarea acestui website, nu garanteaza ca website-ul sau serverele pe care este gazduit nu contin virusi sau alte componente vatamatoare.

SPECTRUM CLINIQUE SRL nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele daune, directe sau indirecte, ori pentru prejudicii cauzate de utilizarea sau vizitarea website-ului sau de imposibilitatea accesarii website-ului.

SPECTRUM CLINIQUE SRL nu este responsabila de utilizarea oricaror legaturi catre alte website-uri, care se gasesc pe siteul nostru, si nici pentru conținutul acestora.

Informatiile despre servicii si preturile acestora sunt oferite cu titlu informativ. Informatii detaliate puteti obtine telefonic sau prin email, utilizand datele de contact puse la dispozitie in sectiunea Contact.

UTILIZARE COOKIES

Acest website utilizeaza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre utilizator, dar care nu pot fi in nici un caz asociate vreunei persoane. Aceste informatii se refera la adresa de Internet, sistemul de operare folosit, tipul de browser utilizat si informatii despre traficul realizat pe site.

COMUNICARI

Orice comunicare sau material fara caracter personal transmise de utilizatorii acestui website, incluzand orice comentarii, intrebari, sugestii, observatii, idei sau alte informatii similare vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si vor putea fi folosite de catre Spectrum Clinique SRL pentru imbunatatirea serviciilor, fara nici un fel de pretentie din partea utilizatorului care le-a transmis.