Despre Noi 2016-10-24T21:55:38+00:00

Spectrum Clinique este primul centru privat de chirurgie oftalmologica din Judetul Olt.

Incercam sa venim in sprijinul tuturor pacientilor prin prevenirea, diagnosticul si tratamentul afectiunilor oftalmologice.

Spectrum Clinique reprezinta de asemenea o alternativa la sistemul public de sanatate. Toate consultatiile, investigatiile si tratamentele (inclusiv interventiile chirurgicale) se efectueaza in regim ambulatoriu. Pacientii se prezinta in clinica, sunt consultati, daca este nevoie se efectueaza investigatiile si tratamentele necesare, iar apoi pleaca acasa.

Oftalmologia este una dintre specialitatile chirurgicale care se preteaza foarte bine la un astfel de regim atat de benefic pentru pacienti. De foarte multe ori un pacient se recupereaza mai bine intr-un mediu cunoscut (acasa) decat in mediul de spital (internare).

Toate consultatiile, investigatiile si interventiile chirurgicale se efectueaza pe baza de programare. Pentru acest lucru va rugam sa accesati pagina Contact
Atat echipa medicala cat si echipamentele ultramoderne pe care le folosim vin sa asigure un act medical de inalta calitate.